Two Bay Summer House

Summer house in South Africa
Privet
(Client)
(Year)
2010
Port Elizabeth, South Africa
(Location)
Villa
(Category)
(Content)
Our Two Bay Summer House was designed with nature in mind, and it shows. The house features two buildings, connected by a covered walkway, that create the perfect blend of privacy and public space. The stunning circular design of the house simulates and complements the natural shape of two bays, and the building is situated lower to the ground for added protection from the environment. This is the perfect retreat for anyone wanting to get away from the hustle and bustle of city life and reconnect with nature! A private and public residence that perfectly blends nature and architecture. The private building is strategically located between two bays, providing both thermal mass and unobstructed views of the ocean. Meanwhile, the public building is situated in front of a larger circle, offering a breathtaking view of the ocean and pool. The open outdoor spaces within the two bay circles are thoughtfully designed to provide both protection from winds and privacy from unwanted views.
Arkitekttjänster - LLA - South Africa Bygga hus arkitekt
Arkitekttjänster - LLA - South Africa Bygga hus arkitekt
Arkitekttjänster - LLA - South Africa Bygga hus arkitekt
Arkitekttjänster - LLA - South Africa Bygga hus arkitekt
Arkitekttjänster - LLA - South Africa Bygga hus arkitekt
Arkitekttjänster - LLA - South Africa Bygga hus arkitekt
Arkitekttjänster - LLA - South Africa Bygga hus arkitekt
No items found.
(Next Project)
Coral House